Zapraszamy do skorzystania z naszej propozycji organizacji Cateringu na Komunie św. w 2018r.
Zapraszamy, a menu zawsze dostosujemy do Państwa indywidualnych potrzeb.
Możemy zapewnić obsługę w trakcie, zastawę porcelanową wraz z obrusami i dekoracjami. Dla najbardziej wymagających klientów przygotujemy także stoły wraz z krzesłami i pokrowcami a także ogrzewany namiot w ogrodzie.
Poniżej przykładowe menu dla 20 osób:
Bufet Ciepły
Domowy Rosół z wiejskimi kluskami
De volaille płynący masełkiem 10 porcji
Udo z kaczki confit 10 porcji
Halibut pod sosem orzechowym 10 porcji
ryż, ziemniaki opiekane, ziemniaki z koprem
2 rodzaje surówek
Bufet Zimny
Szczupak faszerowany aksamitnym musem krewetkowym aromatyzowany świeżym koprem i glazurowany winną galaretą 20 szt.
Polędwiczka z dzika z suszonymi grzybami i jałowcem podana z żurawiną i domową ćwikłą 20 szt.
Schab marynowany w miodzie rolowany z musztardą francuską podany z ziołami i chipsami z jarmużu 20 szt.
Carpaccio z pieczonego rostbefu z karmelizowanymi włoskimi orzechami z sosem balsamiczno-tymiankowym dekorowane rozmarynem 20 porcji
Sałatka z marynowanym łososiem, pomarańczami, zielonym słodkim groszkiem, papryką i suszonymi pomidorami
Sałata Cezar z chrupkim bekonem, ziołowymi grzankami, jajkiem, zieloną dymką i winno-czosnkowym sosem Ajoli
Desery
Tort Bezowy z truskawkami i musem kawowym 2 szt.
koszt wraz z dostawą, obsługą, przy zastawie porcelanowej: 2500 zł
koszt dekoracji zawierający, serwetki, świece, świeże kwiaty: 300 zł
Koszt dodatkowych stołów wraz z obrusami oraz krzeseł wraz z pokrowcami dla 20 osób: 800 zł
Na wszelkie pytania odpowiemy telefonicznie pod numerem 666-559-600 lub mailowo biuro@foodcatering.pl
profesjonalne usługi cateringowe
©2015 Food Catering
foodcatering.pl